utomhusbelysningÄr det så att du är sugen på att fixa i ordning trädgården med lite ny belysning? Det finns ett par riktlinjer som du kan följa för att det inte ska gå snett.

Detta gäller för utomhusbelysning

  • Använd aldrig inomhusprodukter utomhus.
  • Använd bara jordade uttag för din utomhusbelysning. Det finns så kallad jordfelsbrytare som du kan komplettera dina gamla uttag med.
  • Om du använder skarvsladdar ska de alltid vara jordade och anslutas till en jordat uttag.
  • När du köper lampor titta efter denna symbolen (t. h.) Godkänd utomhusel som visar att de är godkända för utomhusbruk., en triangel med en vattendroppe inuti.
  • Elinstallationer ska alltid utföra av behörig elektriker.

Vi på AlltOmRenovering gillar produkterna nedan.

Pollare Markslöjd Nellie Galvaniserad

Här kan du köpa och läsa mer om Pollare Markslöjd Nellie Galvaniserad. Pris för Pollare Markslöjd Nellie Galvaniserad var i skrivande stund 499 kronor.

Pollare Markslöjd Linnea Svart

Här kan du köpa och läsa mer om Pollare Markslöjd Linnea Svart. Pris för Pollare Markslöjd Linnea Svart var i skrivande stund ca 836 kronor.

Pollare Markslöjd Linnea Grå

Här kan du köpa och läsa mer om Pollare Markslöjd Linnea Grå. Pris för Pollare Markslöjd Linnea Grå var i skrivande stund 965 kronor.

Pollare Markslöjd Bengt, Pollare Markslöjd Vilmer och Stolplampa Markslöjd Vera är tre andra bra produkter som du kan hitta online.